Bungalow met sauna

Vind hier een bungalow met sauna.

Hier vind je het grootste aanbod vakantie bungalows met privé sauna. Van een wellness bungalow aan zee tot een luxe bungalow met infraroodsauna in de Ardennen, Belgisch-Limburg, Zeeland, Drenthe of Veluwe. Je kunt hier ook een mindervalide bungalow met sauna huren of een luxe villa met Finse sauna.

landal wellness banner

Onze luxe bungalows met wifi liggen op de mooiste plekjes binnen Europa en meestal op een “Top Locatie”. Het is ook mogelijk een luxe bungalow met zwembad, hottub, jacuzzi of sauna te huren. Voor een ultieme wellness vakantie!

Bungalow met sauna in Ardennen huren

Op zoek naar een wellness bungalow in de Hoge of Lage Ardennen? De Belgische Ardennen zijn uniek voor Europa. Heuvels tot 800 meter hoogte, rivieren waar je op forel kunt vissen, oneindige wandel- en fietsmogelijkheden. Het is niet voor niets dat zoveel mensen hun zomervakantie in de Ardennen willen doorbrengen. Je vindt er nog ongerepte natuur en fantastische accommodaties. Je kunt een luxe bungalow Ardennen met infrarood of Finse sauna huren maar ook gaan voor een huisje Ardennen met hottub, sauna of jacuzzi. Welke wellness faciliteiten je huisje in de Ardennen ook heeft, je zult er volop kunnen genieten.

roompot wellness banner

Vakantiebungalows met sauna Nederland

Een vakantiebungalow met eigen sauna en hottub in Drenthe, Zuid-Limburg of Noord-Brabant huren? Of liever een bungalow met zwembad en privé sauna aan de Nederlandse Kust boeken? Als je een wellness accommodatie in Nederland zoekt, heb je een ruime keuze. Nagenoeg al onze wellness huisjes en bungalows in Nederland beschikken over wifi en je kunt kiezen uit een accommodatie met sauna, hottub of jacuzzi in de tuin. Je kunt ook kiezen voor een wellness villa Nederland aan zee. Een villa met sauna op één van de Roompot, Landal of Topparken bijvoorbeeld.

Er is altijd wel een leuke aanbieding of last minute in Nederland te vinden. Vind hier een bungalow met sauna in Nederland.

In België een bungalow met eigen sauna huren

Natuurlijk kun je ook een wellness bungalow met privé sauna in België huren. Niet alleen de Belgische Ardennen zijn aantrekkelijk voor een relax vakantie. Ook de wellness huisjes en bungalows in Belgisch-Limburg en Oost- en West-Vlaanderen bieden veel mogelijkheden. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie met sauna, jacuzzi en hottub in België te boeken. Met name in de Ardennen vind je veel grote vakantiehuizen en groepshuizen met zwembad en infraroodsauna. Ideaal voor een vriendenweekend of familieweekend België.


Een bungalow met Finse sauna aan zee boeken

Een vakantie aan zee is altijd okay. Het zou een zin uit een reclamespot kunnen zijn. Toch is het waar dat een vakantie aan zee altijd trekt en dat je daar de ultieme vrijheid ervaart. Nog leuker wordt het als je erin slaagt een huisje met privé sauna aan zee te boeken. je hebt dan het beste van twee werelden. De ontspanning van een sauna in je huisje en de magie van de zee. Je kunt ook een bungalow met Finse sauna aan de Zeeuwse of Zuid-Hollandse kust bij ons boeken. Zie de aanbiedingen van Landal parken aan zee, hieronder. Het is bij Landal ook mogelijk een grote familie bungalow met 3 badkamers te huren. Ideaal voor grote gezinnen.

Aanbevolen, wellness bungalows van Landal GreenParks

Een luxe bungalow op een Landal Park met kinderen huren? Met vrienden of familie een 6, 8 of 10 persoons Landal bungalow met infraroodsauna boeken? Landal GreenParks staat bekend om de betere wellness bungalowparken. Op een aantal Landal bungalowparken aan de kust, kan je een wellness bungalow boeken. Zo ook op het nieuwe vakantiepark “Landal Strand Resort Ouddorp“, dit kindvriendelijke park ligt in Ouddorp op het eiland Goeree-Overflakkee.

Het is een vakantiepark Nederlandse Kust ( Zuid-Holland ) met een overdekte speeltuin voor de kids, restaurant en overdekt zwembad. Ideaal voor een gezinsvakantie.Je kunt op dit nieuwe Landal GreenPark een bungalow met infraroodsauna voor 6 of 10 personen huren. Dit is slechts één voorbeeld van een wellness bungalowpark van Landal in Nederland. Zie de Landal aanbiedingen voor de maanden juni, juli en augustus.

Luxe bungalow met privé sauna en hottub huren

Een wellness bungalow met sauna en hottub geeft een nog weldadiger gevoel. Zeker als dat huisje of bungalow aan zee staat en je een panoramisch uitzicht hebt. Je kunt bij ons niet alleen huisjes met hottub en eigen sauna huren maar ook gaan voor een luxe villa aan zee met zwembad en jacuzzi. Per huisje, bungalow of villa staat aangegeven welke wellness faciliteiten er zijn en tevens of deze voor algemeen of privé gebruik zijn. Wellness faciliteiten zoals Turks Stoombad op vakantieparken zijn bijna altijd voor algemeen gebruik.

Op zoek naar een goedkoop vakantieverblijf met privé sauna?

Een goedkoop huisje met wellness huren? Als je een goedkoop vakantiehuis, appartement of bungalow met sauna, hottub of jacuzzi in de tuin zoekt, maak dan gebruik van één van de last minute aanbiedingen. Zo kan je bij Landal of CenterParcs bijna altijd wel een aanbieding voor de zomer, pinkster- of herfstvakantie vinden. Afwachten of er een aanbieding komt voor de kerstvakantie is af te raden. Veel mensen gaan er met kerstmis tussenuit en wellness hotels en bungalowparken met zwembad en sauna zijn bijna altijd als eerste volgeboekt. Een last minute huisje met hottub of sauna is meestal wel in de mei of krokusvakantie te boeken. Zie de actuele aanbiedingen.

Wellness bungalow voor vakantie met kinderen huren

Als je een vakantie met kinderen wilt boeken en op zoek gaat naar een huisje met sauna, kinderbox, kinderstoel en kinderbedje, kan je het beste gebruik maken van een kindvriendelijke wellness bungalow op een park van Landal, CenterParcs, Topparken, RCN parken of Roompot. Genoemde vakantiepark ketens zijn gespecialiseerd in kindvriendelijke accommodaties en je kunt er ook een groepshuis of familiehuis met sauna. Ook voor grote gezinnen zijn er mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld een 8 persoons bungalow aan zee met kindermeubilair en infrarood sauna huren.

Mindervalide bungalows met sauna

Een aangepaste bungalow met wellness faciliteiten huren? Dat kan. Wij hebben een uniek aanbod wellness vakantiehuisjes welke aangepast zijn voor mindervaliden of gehandicapten. Je kunt ook een huisje met sauna huren als je een zware fysieke beperking het want enkele wellness bungalows zijn geheel aangepast voor gehandicapten. Zo zijn douche, sauna en badkamer rolstoel toegankelijk en staat er in de slaapkamer een elektrisch verstelbaar hoog/laag bed. Deze aangepaste wellnes bungalows zijn ook geschikt voor een vakantie met een rollator of voor senioren. Omdat de bungalow gelijkvloers en zonder drempels is, is die ook uitermate geschikt voor een rolstoelvakantie. Je kunt een aangepaste bungalow met privé sauna onder andere huren bij Landal GreenParks. Daar kunt je ook een copd bungalow huren. Zie onder.

De meeste vakantiebungalows zijn geheel rookvrij

Als je COPD of Astma hebt, ben je niet blij als je een bungalow gehuurd blijkt te hebben waar eerder gerookt is. Ook is het dan onprettig als er vloerbedekking op de grond ligt en het stoffig in het vakantiehuis is. Gelukkig kan je bij ons een rookvrije bungalow huren. Ook rookvrije bungalows en vakantiehuizen aan zee. Landal GreenParks biedt veel aandacht aan een vakantie met astma of copd. Ze verhuren er de zogenaamde “longbungalows”. Dat zijn rookvrije en stofvrije bungalows waar ook geen huisdieren welkom zijn. Je kunt bij Landal ook een rookvrije bungalow met privé sauna huren.

vakantiehuis met sauna aan zee

Honden welkom in veel vakantie bungalows

Als de hond mee gaat op reis, is het zaak een huisje of bungalow te vinden waar het is toegestaan de hond mee te nemen Op bijna alle websites kan je wel accommodaties vinden waar honden worden toegelaten. Er staat echter niet vermeld hoeveel honden er welkom zijn. Bij onze huisjes met hond staat niet alleen vermeld welke wellness faciliteiten en zijn maar ook hoeveel honden er in het vakantieverblijf toegelaten worden. Bent u op zoek naar een wellness bungalow voor een vakantie met 4 of 5 honden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden een wellness huisje met meerdere huisdieren te boeken.

Particuliere vakantiebungalow met wellness huren?

Een particulier vakantiehuis kan voordelen bieden ten opzichte van een huis, bungalow of villa op een vakantiepark. Eén van de voordelen van het boeken van een vakantiehuis rechtstreeks bij de huiseigenaar is dat je persoonlijke vragen kun stellen en een rechtstreeks contact hebt. Een tweede voordeel is de hoge mate van flexibiliteit. Particulier huiseigenaren die zelf hun accommodatie verhuren, zijn niet gebonden aan de voorwaarden van een verhuurorganisatie. Ze bepalen ook zelf welke gasten in hun vakantieverblijf worden toegelaten en zijn hun gasten vaak met raad en daad van dienst. Tenslotte, naast de voordelen van het flexibel kunnen boeken van je particuliere vakantiehuis kan je ook rekenen op een grondig schoongemaakt vakantiehuis en bungalow. En dat is in deze tijd van het coronavirus een extra voordeel.

Vaatwasser en wasmachine in je luxe bungalow?

Je kunt bij ons ook een luxe wellness bungalow met afwasmachine en wasmachine huren. In particuliere vakantiehuizen is soms zelfs een wasdroger aanwezig. Dat maakt een vakantie met kinderen een stuk aantrekkelijker. Zeker als je een wellness vakantie met kinderen voor 2 of 3 weken boekt, is een vaatwasser, wasdroger en afwasmachine ideaal. Als de kinderen op bed liggen en de vaatwasser de vaat doet, ben jij samen met je partner heerlijk aan het relaxen in je privé sauna. Het is zo ook mogelijk een relax vakantie met baby, peuter of kleuter aan zee te boeken.

wellness parken banner