Huisje met sauna en hottub

Een huisje met sauna en hottub huren.

Als je een vakantiehuisje met privé sauna en hottub in Nederland of België wilt huren, zit je hier goed.

Wij hebben het grootste aanbod villa’s en vakantiehuisjes met hottub, sauna en jacuzzi op deze site. Je kunt echter ook een vakantiehuis met zwembad en Turks Stoombad bij ons huren. Je kunt bij ons ook een wellness huisje of chalet in de Ardennen huren.

Een huisje met hottub en sauna in Nederland huren

Op zoek naar een huisje met sauna en hottub in Drenthe, Noord-Brabant, Zuid-Limburg of Zeeland?Wij hebben door heel Nederland wellness huisjes en bungalows te huur. Ook op bungalowparken met Turks Stoombad, sauna en zwembad. Je kunt per provincie je huisje met jacuzzi, hottub of privé sauna zoeken. Ook voor en huisje met sauna en hond. Voor wellness reizen die je zelf samenstelt of geheel verzorgd boekt.

Huisje met privé sauna en hottub in de Ardennen huren

De Ardennen zijn ongetwijfeld het meest groene gebied van de hele Benelux. Het is een fantastisch gebied om een wellness weekendje te vieren of langer verblijf. Of je nu een chalet met sauna en hottub in de Hoge Ardenenn wilt boeke of een huisje met sauna en hottub in de Belgische Ardennen, je vindt hier het meest bijzondere en betaalbare aanbod.

Nieuw wellness 250x250

Ook voor een 6 of 8 persoons huisje Ardennen met ligbad, open haard en privé sauna. Hier vind je alle huisjes in de Ardennen met privé sauna en hottub.

2 persoons huisje met jacuzzi en sauna huren?

Een wellness huisje voor twee personen in Nederland, België of de Luxemburgse Ardennen huren? Een romantisch natuurhuisje met houtkachel? Bij ons is veel mogelijk. Ook voor een romantisch weekendje met zijn twee in de Belgische Ardennen. Kijk voor de actuele aanbiedingen op onze website.

Vakantiehuisje met privé sauna in België boeken?

Je kunt ook kiezen voor een vakantiehuisje met privé sauna in België. Een wellness huisje voor 2, 4 of 6 personen aan de Belgische Kust bijvoorbeeld. Je kunt ook een particulier huisje met sauna en hottub in West- of Oost Vlaanderen huren. Je boekt dan in de meeste gevallen een huisje rechtstreeks bij de huiseigenaar.

Nieuw wellness 250x250

Aan zee een appartement met sauna en hottub boeken.

Een vakantiehuisje aan zee biedt meer plezier. Als je er dan ook nog in slaagt een appartement aan zee met zeezicht en privé sauna en hottub te huren, kan je helemaal van geluk spreken. Via deze site vindt je 2 en 4 persoons huisjes en appartementen aan zee. Het is echter ook mogelijk om voor 6, 8, 10 of 12 personen een vakantieverblijf aan zee te huren. Een 8 of 10 persoons vakantiehuis met privé zwembad, jacuzzi en eigen sauna in Spanje, Portugal of Kroatië bijvoorbeeld. Je kunt in deze landen ook een vakantiehuis met jacuzzi aan zee huren.