Huisje met sauna en hottub

Een huisje met sauna en hottub huren.

Een huisje met sauna en hottub huren? Of een wellness huisje met privé sauna en spa? Je vakantie vieren in een huisjes met privé sauna en hottub is extra genieten. Kijk naar de aanbiedingen van Topparken en Roompot. Leuke huisjes met sauna en hottub. Ook voor huisjes met één wellness faciliteit. Zoals een wellness huisje met infraroodsauna, whirlpool of spa.

landal wellness banner


Sauna en hottub, beste combinatie

Veel redenen om een huisje met sauna en hottub te huren. Wie op zoek is naar een wellness huisje om optimaal te kunnen relaxen, doet er goed aan te kijken naar ons unieke aanbod wellness huisjes met sauna en hottub. Deze, de meest luxe, vind je onder andere bij onze nieuwe aanbieder Hofparken.


Betaalbare en uniek huisjes met sauna en hottub

Als je een huisje met sauna en hottub of jacuzzi in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland wilt huren, zit je hier goed. Je kunt bij ons ook een huisje met privé sauna en ligbad of jacuzzi huren. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuisje met sauna en hottub aan zee, Ardennen, in Drenthe, Overijssel of Limburg. Huisjes met sauna en jacuzzi of hottub voor 2, 4, 6, 8, 10, 12 personen.


Hofparken, luxe accommodaties met sauna én hottub

We kennen de luxe huisjes met sauna en hottub voornamelijk van Topparken. Deze zijn uniek in haar soort. Maar er zijn meer vakantieparken met een aanbod huisjes of villa’s met privé sauna en echte hottub. Eén daarvan is Hofparken. Met luxe wellness vakantieparken in onder ander de Achterhoek en Overijssel, een absolute aanrader. Ook voor een wellness vakantiehuis grote groep.


houten hottub in de tuin

Een 2 persoons huisje met sauna en hottub reserveren?

We hebben een groot en uniek aanbod 2 persoons huisjes met sauna en hottub. Voor een relaxvakantie of romantisch weekendje weg met zijn twee.


Unieke wellness huisjes vind je bij Topparken

Topparken is een echte wellness vakantie specialist. Boek bijvoorbeeld bij Topparken en luxe vakantiehuisje met privé sauna en bubbelbad of spa. Ook kan je bij Topparken een villa met privé sauna, jacuzzi en privé zwembad huren. Dat is voor de echte wellness liefhebbers.


Groot aanbod huisjes met hottub en privé sauna

Wij hebben het grootste aanbod villa’s en vakantiehuisjes met hottub, sauna en jacuzzi op deze site. Je kunt echter ook een vakantiehuis met zwembad, hottub of sauna en Turks Stoombad bij ons huren. Je kunt bij ons ook een wellness huisje of chalet met whirlpool of stoomdouche, sauna, in de Ardennen huren.


vakantiehuis met sauna

Een huisje met hottub en sauna in Nederland huren

Op zoek naar een huisje met sauna en hottub in Drenthe, Noord-Brabant, Zuid-Limburg of Zeeland?Wij hebben door heel Nederland wellness huisjes en bungalows te huur. Ook op bungalowparken met Turks Stoombad, sauna en zwembad. Je kunt per provincie je huisje met jacuzzi, hottub of privé sauna zoeken. Ook voor en huisje met sauna en hond. Voor wellness reizen die je zelf samenstelt of geheel verzorgd boekt.


Huisje met privé sauna en hottub in de Ardennen huren

De Ardennen zijn ongetwijfeld het meest groene gebied van de hele Benelux. Het is een fantastisch gebied om een wellness weekendje te vieren of langer verblijf. Of je nu een chalet met sauna en hottub in de Hoge Ardenenn wilt boeken of een huisje met sauna en hottub in de Belgische Ardennen, je vindt hier het meest bijzondere en betaalbare aanbod.


houten hottub in de tuin

Vakantiehuisje Ardennen met sauna, hottub voor 4, 6 of 8 personen huren

Ook voor een 4, 6 of 8 persoons huisje Ardennen met ligbad, open haard en privé sauna. Hier vind je alle huisjes in de Ardennen met privé sauna en hottub.


2 persoons huisje met jacuzzi en sauna huren?

Een wellness huisje voor twee personen in Nederland, België of de Luxemburgse Ardennen huren? Huur dan een 2 persoons huisje met buitenjacuzzi en sauna. Net even iets anders dan een 2 persoons huisje met sauna en hottub. Maar je kunt ook een romantisch natuurhuisje met sauna, jacuzzi en houtkachel huren. Bij ons is veel mogelijk. Ook voor een romantisch weekendje met zijn twee in de Belgische Ardennen. Kijk voor de actuele aanbiedingen op onze website.


Vakantiehuisje met privé sauna in België boeken?

Je kunt ook kiezen voor een vakantiehuisje met privé sauna in België. Een wellness huisje voor 2, 4 of 6 personen aan de Belgische Kust bijvoorbeeld. Je kunt ook een particulier huisje met sauna en hottub in West- of Oost Vlaanderen huren. Je boekt dan in de meeste gevallen een huisje rechtstreeks bij de huiseigenaar.


hottub in omheinde tuin

Huisjes met hottub en privé sauna waar hond welkom is

Een vakantie met de hond boeken en in een vakantiewoning met sauna en hottub verblijven? Dat kan. In veel van onze wellness huisjes en bungalows zijn honden welkom. Ook in onze huisjes aan zee in Nederland, België en Frankrijk. Boek je huisje aan zee met hond ook voor een midweek, weekend of korte vakantie aan zee.


Aan zee een appartement met sauna en hottub boeken.

Een vakantiehuisje aan zee biedt meer plezier. Als je er dan ook nog in slaagt een appartement aan zee met zeezicht en privé sauna en hottub te huren, kan je helemaal van geluk spreken. Via deze site vindt je 2 en 4 persoons huisjes en appartementen aan zee. Het is echter ook mogelijk om voor 6, 8, 10 of 12 personen een vakantieverblijf aan zee te huren. Een 8 of 10 persoons vakantiehuis met privé zwembad, jacuzzi en eigen sauna in Spanje, Portugal of Kroatië bijvoorbeeld. Je kunt in deze landen ook een vakantiehuis met jacuzzi aan zee huren.


hottub wellness

Huisje in Duitsland met sauna en hottub huren?

Duitsland is een wellness vakantieland bij uitstek. Als je een wellness huisje in Duitsland wilt boeken, heb je de keuze uit een groot aanbod wellness accommodaties. Huur bijvoorbeeld een 2 persoons huisje met hottub en sauna in Sauerland of ga wintersporten in Winterberg en huur een wintersport accommodatie met privé sauna, jacuzzi en zwembad. Voor een unieke wellness beleving in Duitsland.


Wellness vakantie vieren in Frankrijk

Als je een wellness vakantie in Frankrijk wil vieren, kun je kiezen uit het huren van een huisje met hottub en privé sauna Frankrijk aan zee, in de bossen of in de omgeving van een grote stad zoals Nice of Parijs. Je kunt ook een huisje met sauna of jacuzzi huren in de bossen of in een natuurgebied. De vakantiemogelijkheden in Frankrijk zijn divers. Je kunt er met 2 personen een vakantiehuisje huren maar grote groepen kunnen ook hun relax vakantie boeken. Je kunt via deze site ook een villa Frankrijk met sauna, zwembad en jacuzzi huren.


wellness parken banner