Midweek huisje met sauna

Een midweek huisje met sauna huren

Een midweek huisje met sauna boeken is van maandag tot en met vrijdag. Wij hebben de mooiste huisjes met sauna in Nederland en België voor je geselecteerd. Huisjes die je meestal ook voor een midweek kunt huren.

Midweek huisje met sauna last minute boeken

Als je er op uit wilt van maandag tot en met vrijdag en je wilt pas donderdag of vrijdag besluiten waar naar toe, kan je overwegen een last minute huisje met privé sauna te boeken. Als je het huisje vrijdag boekt, is het meestal mogelijk om op maandagmorgen al op reis te gaan. Zorg er dan wel voor dat je de betaling van het huisje hebt gedaan. Bij veel vakantieparken met sauna kan je aan de receptie van het vakantiepark bij een last minute huisje met sauna betalen. Dat geldt niet alleen voor een weekendje weg maar ook voor een midweek.

sauna met olie

Huisje met sauna voor midweek met hond boeken

Een midweek met de hond is ook leuk. Zeker als je een huisje met hond op de Veluwe of in Drenthe boekt. In veel van onze wellness huisjes zijn huisdieren toegestaan. Niet alleen in huisjes met sauna maar ook met hottub of whirlpool. Als je een huisje met hond op een vakantiepark boekt, is het wellicht een idee om een huisje met sauna en omheinde tuin te boeken. Hier vind je vakantieparken Nederland waar honden welkom zijn.

Midweek op vakantiepark met sauna boeken

Een goed alternatief voor het huren van een particulier huisje met sauna, is het boeken van een vakantiepark met sauna. Houd er wel rekening mee dat in verband met de corona maatregelen veel vakantieparken de wellness faciliteiten gesloten hebben. Gelukkig zijn het tijdelijke maatregelen die ook gelden voor de jacuzzi, Turks stoombad en zwembad.

Last minute bungalow met sauna boeken voor midweek?

Je kunt er ook voor kiezen een last minute bungalow met sauna te huren. De meeste last minute bungalows kan je ook voor een lang weekend of midweek huren. Honden zijn in deze bungalows vaak welkom.