Limburg

Huisje met sauna in Limburg en Zuid Limburg.
Een huisje met infrarood sauna huren in Limburg of Zuid-Limburg? Wij hebben meer dan 30 vakantiehuisjes in Limburg met privé sauna. Ook voor een last minute Landal met sauna. Landal GreenParks heeft 9 parken in Limburg waaronder 1 in Belgisch-Limburg.

Bekijk hier direct alle beschikbare huisjes.

Lees verder...

Huisjes met sauna en bubbelbad.
Sommige huisjes, bungalows en villa’s hebben naast een eigen sauna ook een bubbelbad, jacuzzi of hottub. Dat maakt deze wellness huisjes in Limburg ook geschikt voor een vriendinnenweekend of romantisch weekendje met zijn twee. Het is ook mogelijk een vakantiehuis met zwembad en Finse sauna in Noord- of Zuid-Limburg te boeken. In de meeste gevallen gaat het dan om een buitenzwembad.

Geen geschikt wellness huisje in Zuid-Limburg gevonden?
Misschien is het boeken van een huisje met sauna in Noord-Brabant wat van jou. Toegegeven, je mist de Limburgse vlaai misschien wel, in Brabant weten ze wat gezelligheid is en kan je tot de kleine uurtjes een biertje op een terras drinken. Je kunt overigens een 2, 4, 6 of 9 persoons vakantiehuisje met privé sauna in Limburg of Brabant boeken naar het huren van een 10, 12 of 14 persoons vakantiewoning met hottub, zwembad en jacuzzi in de tuin behoort ook tot de mogelijkheden.

Resultaat 1–24 van de 83 resultaten wordt getoond