Vakantie met baby in vakantiehuis met sauna

Vakantie met baby?

Waar boek je een vakantiehuis met sauna als je een baby hebt?
Als je een pasgeboren baby hebt of een kleintje niet ouder dan 9 maanden, is het oppassen als je een vakantie met baby wilt boeken en al helemaal als je een huisje met sauna wilt huren. Een babyvriendelijk vakantiehuisje met sauna, moet aan andere eisen voldoen dan een huisje voor volwassenen.

landal wellness banner

Zo moet zo een huisje veilig zijn, moet er een ruimte zijn om de baby te kunnen wassen en aankleden en is een babybedje en eventueel box welkom. Het is ook handig als er naast de vakantiebungalow of vakantiewoning ook een parkeerplaats is want dan kan je de auto direct naast de accommodatie parkeren. Handig als je een kinderbedje vervoert bijvoorbeeld.

Center Parcs en Landal GreenParks

Twee vakantiepark aanbieders die bijzonder goed zijn ingesteld op vakanties met baby’s, peuters en kleuters, zijn Center Parcs en LandalGreen Parks. Beide bungalow met baby aanbieders hebben speciale bungalows te huur voor ouders met baby’s.

roompot wellness banner

Ze liggen bijna altijd op bungalowparken met zwembad en apart baby- en peuterbadje en in het huisje vind je meestal een aankleedtafel, aankleedkussen, babybedje en box. Soms is het mogelijk een huisje met sauna en baby verrassingspakket te huren. Dat is zeker voor jonge ouders een leuk begin van de vakantie. Meestal kan je bij Center Parcs of Landal wel een aanbieding krijgen met babykorting. Als gast van het park maak je meestal gratis gebruik van de faciliteiten zoals zwembad en sauna.

Vakantiehuis met zwembad en sauna huren

Als gast van het vakantiepark maak je gratis gebruik van het zwembad. Het gebruik van de privé sauna in je vakantiehuisje zit meestal al in de huurprijs inbegrepen. Soms wordt stroomverbruik van je sauna en huisje apart berekend. Dat zal zeker het geval zijn als je een particulier huisje met sauna huurt. Als je van een aanbieding op een park gebruik maakt, is het verstandig vooraf te informeren naar de eventuele kosten van de sauna, hottub of jacuzzi. Als die kosten niet inclusief zijn, kan zo een aanbieding wel eens tegenvallen achteraf.
Hier kan je een vakantiehuis met zwembad én sauna boeken.

wellness parken banner