Vakantiehuis met sauna en hond

Vind hier een vakantiehuis met sauna en hond!

Wie een vakantie met hond wil boeken en tegelijkertijd wil genieten van een privé sauna in het vakantiehuisje, boekt een wellness huisje waar honden zijn toegestaan.

Op deze pagina hebben wij hond vriendelijke vakantiehuisjes met Finse sauna verzameld en honden bungalows met infrarood sauna. Zodat jij en je huisdier heerlijk kunnen genieten van een weekendje weg.

Hotel met hond en sauna

Voor diegenen die een extra luxe en zorgeloze vakantie met hond willen boeken, de suggestie om een hotelkamer met hond en privé sauna te reserveren. Dat is mogelijk voor 1, 2, 3 of 4 nachten maar een langer verblijf is ook vaak mogelijk. Je vindt hier hotels met sauna waar honden welkom zijn
Meestal is per per hotelkamer één hond welkom maar er zijn hotelketens waar het mogelijk is om met 2 honden in een hotelkamer te overnachten. Je betaalt dan wel een extra vergoeding per hond per nacht. Voor een hond betaal je geen toeristenbelasting.

Vakantiehuisjes met hond en sauna voor 2 tot wel 8 personen

Je kunt een 2, 4 of 6 persoons vakantiehuisje met hond bij ons boeken maar ook gaan voor een groot vakantiehuis met sauna en hond. We hebben grote vakantiehuizen met privé sauna en honden te huur maar ook villa’s, groepsaccommodaties en vakantiebungalows. Bij ieder vakantiehuis met sauna kan je lezen of er ook honden welkom zijn en zo ja, hoeveel. Je kunt ook een luxe vakantiewoning met hond, sauna en jacuzzi huren

vakantiehuis met sauna en hond

Vakantiehuis met hond en privé sauna aan zee huren

Een vakantie met hond aan zee is natuurlijk al genieten, Zeker als je een huisje met hond aan zee in Zeeland of op Ameland, Texel of Terschelling weet te bemachtigen. Een huisje aan de Franse of Belgische Kust is natuurlijk ook geweldig. Als je erin slaagt een vakantiehuis aan zee en met infrarood sauna te huren, kan je na een lange wandeling langs de kust lekker relaxen in de sauna. Is ook goed voor de doorbloeding en je hart.

Vakantiehuis met sauna en hond in de Belgische Ardennen boeken

De Belgische Ardennen zijn een fantastisch domein voor een honden vakantie. Je vindt in de Ardennen niet alleen chalets met goed omheinde tuin maar ook wellness vakantiehuisje zoals huisjes met hottub en sauna. Als je met je vrienden of partner een huisje met hond in de Belgische Ardennen hebt gehuurd en het huisje heeft een eigen sauna en jacuzzi in de tuin, dan kan je zo vaak relaxen als je wilt. Helaas, honden houden niet van een sauna of jacuzzi maar vinden wandelen in bossen wel erg leuk. Een huisje Ardennen met grote bostuin zou dan ook echt een cadeautje voor je huisdier zijn. een luxe vakantiehuis met sauna huren, misschien wel het beste plan voor 2020. Ook leuk voor een weekendje weg met hond.