Vakantiehuis met sauna en hond

Vind hier een vakantiehuis met sauna en hond!

Wie een vakantie met hond wil boeken en tegelijkertijd wil genieten van een privé sauna in het vakantiehuisje, boekt een wellness huisje waar honden zijn toegestaan. Zoals een vakantiehuis of villa met hond aan zee en privé sauna en / of jacuzzi of bubbelbad. Of een huisje met sauna en hond in de Belgische Ardennen. Ook huisjes met sauna, hond en omheinde tuin. Veelal te boek als last minute.
Boek bij voorkeur een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark als je rond Oud en Nieuw er met de hond tussen uit gaat.

landal wellness banner


Tot wel 4 honden toegestaan.

In deze vakantiehuizen met sauna zijn meestal 1 á 2 honden welkom. Er zijn een aantal particuliere huisjes met privé sauna waar je zelfs met 3 of 4 huisdieren welkom bent.


Huisjes met hond en sauna.

Op deze pagina hebben wij onder andere hondvriendelijke vakantiehuisjes met Finse sauna verzameld en honden bungalows met infrarood sauna en bubbelbad of jacuzzi. Zodat jij en je huisdier heerlijk kunnen genieten van een weekendje weg, midweek of luxe vakantie met hond.
Je kunt ook een huisje met sauna huren met 3 honden. Je bent dan wel aangewezen op een particulier vakantiehuisje met sauna.


vakantiepark gezin met hond

Last minute met hond en sauna

Voor diegenen die een last minute huisje met sauna en hond willen boeken, goed nieuws. Het aanbod vakantiehuizen met hond en sauna welke last minute worden aangeboden zijn doorgaans ruim. Zeker op de Top Vakantieparken met hond en sauna en Europarcs.


Vakantieparken met hond en sauna.

De één kiest voor een particulier huisje met hond en sauna, de ander voor een vakantiepark met hond en sauna. En, een verblijf in een wellness huisje op zo een vakantiepark met hond heeft zeker zijn voordelen. Niet alleen omdat je op zo een park meer honden vrienden ontmoet maar vooral ook omdat de faciliteiten uitgebreider zullen zijn dan bij een particuliere vakantiewoning met sauna en hond. Je kunt via deze site een vakantiehuis of bungalow met privé sauna en hond huren bij onder andere Landal, EuroParcs en Topparken.


vakantie ontspannen met de hond

Huisje met sauna en hond Topparken

Topparken is dé specialist in wellness huisjes met sauna of bubbelbad. En, in de meeste van deze huisjes, villa’s en bungalows met privé sauna zijn huisdieren zoals honden toegestaan. Indien je een luxe vakantie met hond wilt boeken met verblijf in een accommodatie met wellness faciliteit is Topparken een uitstekende keuze. Ook voor een midweek of weekend met hond op de Veluwe of in de Achterhoek. En voor een luxe maar toch goedkope vakantie met hond in de natuur, kan je ook een last minute Veluwe met hond bij Topparken boeken.


Vakantie met hond en sauna bij EuroParcs boeken

Ook EuroParcs heeft een groot en uniek aanbod huisjes en bungalow met sauna en hond. Net zoals bij de meeste andere vakantiepark ketens zijn er per vakantiehuis met sauna maximaal 2 honden toegestaan. Bij EuroParcs kan je ook voor vrienden- en familie groepen accommodaties met hond en sauna huren. Wat dacht je van een luxe groepsbungalow met sauna en hond? Of je nu een vakantiehuis met sauna en hond aan zee of in de bossen wilt huren, bij EuroParcs zit je altijd goed.


Landal met hond

Landal GreenParks staat bekend vanwege haar grote aanbod hondvriendelijke accommodaties waaronder hondenbungalows met omheinde tuin. Landal heeft echter ook een uniek aanbod wellness bungalows. Hieronder bungalows en huisjes met hond en sauna. Of je nu en wellness huisje met hond in Nederland, Duitsland of elders wilt boeken. Bij Landal vind je de mooiste wellness huisjes en bungalows, ook op bungalowparken met binnenzwembad. Daarnaast is er altijd wel een aanbod last minutes met sauna. Maximaal 2 huisdieren toegestaan. Er is echter ook een huisdiervrij aanbod met infrarood sauna.


Roompot met sauna en hond.

Natuurlijk moeten we ook Roompot vermelden. Roompot is één van de grootste aanbieders van huisjes en bungalows met hond en sauna. Ideaal voor een relatief goedkope wellness vakantie met je huisdier. De Roompot vakantieparken vind je in Nederland en diverse ander landen binnen de Benelux. Bij Roompot vind je ook watervilla’s met hond en sauna en huisjes met sauna aan zee. In bijna alle wellness huisjes en bungalows van Roompot zijn 1 of 2 honden toegestaan. Ook ideaal voor een goedkope vakantie met hond, sauna en kinderen. En, er is altijd wel een Roompot last minute beschikbaar.


Hotel met hond en sauna

Voor diegenen die een extra luxe en zorgeloze vakantie met hond willen boeken, de suggestie om een hotelkamer met hond en privé sauna te reserveren. Dat is mogelijk voor 1, 2, 3 of 4 nachten maar een langer verblijf is ook vaak mogelijk. Je vindt hier hotels met sauna waar honden welkom zijn. Meestal is per per hotelkamer één hond welkom maar er zijn hotelketens waar het mogelijk is om met 2 honden in een hotelkamer te overnachten. Je betaalt dan wel een extra vergoeding per hond per nacht. Voor een hond betaal je geen toeristenbelasting.


vakantiehuis met sauna en hond

Vakantiehuisjes met hond en sauna voor 2 tot wel 8 personen

Je kunt een 2, 4 of 6 persoons vakantiehuisje met hond bij ons boeken maar ook gaan voor een groot vakantiehuis met sauna en hond. We hebben grote vakantiehuizen met privé sauna en honden te huur maar ook villa’s, groepsaccommodaties en vakantiebungalows. Bij ieder vakantiehuis met sauna kan je lezen of er ook honden welkom zijn en zo ja, hoeveel. Je kunt ook een luxe vakantiewoning met hond, sauna en jacuzzi huren


Vakantiehuis met hond en privé sauna aan zee huren

Een vakantie met hond aan zee is natuurlijk al genieten, Zeker als je een huisje met hond aan zee in Zeeland of op Ameland, Texel of Terschelling weet te bemachtigen. Een huisje aan de Franse of Belgische Kust is natuurlijk ook geweldig. Als je erin slaagt een vakantiehuis aan zee en met infrarood sauna te huren, kan je na een lange wandeling langs de kust lekker relaxen in de sauna. Is ook goed voor de doorbloeding en je hart.


hond spelend in de branding

Vakantiehuis met sauna en hond in de Belgische Ardennen boeken

De Belgische Ardennen zijn een fantastisch domein voor een honden vakantie. Je vindt in de Ardennen niet alleen chalets met goed omheinde tuin maar ook wellness vakantiehuisje zoals huisjes met hottub en sauna. Als je met je vrienden of partner een huisje met hond in de Belgische Ardennen hebt gehuurd en het huisje heeft een eigen sauna en jacuzzi in de tuin, dan kan je zo vaak relaxen als je wilt. Helaas, honden houden niet van een sauna of jacuzzi maar vinden wandelen in bossen wel erg leuk. Een huisje Ardennen met grote bostuin zou dan ook echt een cadeautje voor je huisdier zijn. een luxe vakantiehuis met sauna huren, misschien wel het beste plan voor 2020. Ook leuk voor een weekendje weg met hond.


Huisdiervrij vakantiehuis met sauna huren?

Niet iedereen heeft huisdieren en een huisje met sauna en hond kan dan ongewenst zijn. Gelukkig is het ook mogelijk een huisdiervrij huisje met sauna te huren. In deze huisjes met sauna zijn geen huisdieren toegestaan. Ideaal voor personen die last van een huisdieren allergie hebben of hinder van de luchtwegen. Daarnaast, in een huisdiervrij huisje met sauna zal je géén honden of kattenharen tegenkomen en dat heeft ook zo zijn voordelen.


wellness parken banner