Vakantiehuis met sauna in Limburg

Een vakantiehuis met sauna in Limburg vind je hier.

Huur een luxe vakantiehuis met privé sauna in Arcen, Epen of Maastricht. Het is ook mogelijk een huisje of villa met infraroodsauna en jacuzzi in Zuid-Limburg te huren. Bijvoorbeeld in het het kader van een vriendinnenweekend. Je kunt hier ook een huisje met sauna voor 2 personen huren.

landal wellness banner


Limburg is een heerlijke provincie om er op uit te gaan. Het heuvelachtige landschap en de mergelgrotten spreken tot ieders verbeelding. Maastricht is een gezellige en bijzondere stad waar menigeen vriendenweekend gevierd wordt. Je kunt ook een vakantiehuis met sauna Zuid-Limburg voor 8, 10, 12 of 14 personen huren. Ook voor een familieweekend in het mooie Limburg. Hier vind je ons complete aanbod met sauna.


weide op de heuvels in Limburg

Neem in verband met het coronavirus een vakantiehuis Limburg met voldoende slaapkamers

De kans is groot dat we nog lang aan de regel 1,5 meter afstand van elkaar vastzitten. Daarom is het nu verstandig een groot vakantiehuis met privé sauna te huren en met niet meer dan 2 mensen tegelijk gebruik te maken van deze sauna. Tegelijkertijd is het zinvol om een groot vakantiehuis met voldoende slaapkamers te huren. Indien iedereen een eigen slaapkamer heeft, voldoe je eenvoudiger aan de nieuwe normen, 1,5 meter afstand om elkaar niet te besmetten. Een groot vakantiehuis met een grote woonkamer en ruime keuken zou ook zijn voordelen kunnen hebben.


Vakantiehuis met sauna en hottub in Limburg huren

Je kunt ook een luxe vakantiehuis met hottub en privé sauna in Noord- of Zuid-Limburg huren. De combinatie van die 2 geeft een heerlijk wellness gevoel. Een jacuzzi in de tuin is natuurlijk ook niet mis. Je kunt in principe je eigen vakantiehuis samenstellen door de diverse filters goed te gebruiken. Zo vind je bijvoorbeeld ook snel een groot vakantiehuis Limburg met wasmachine, afwasmachine en wasdroger.


vakantiehuis met sauna

Vakantie met hond in Zuid-Limburg

Als je een vakantie met je huisdier in Zuid-Limburg wilt boeken, verhuizen we je graag door naar onze website vakantiehuis-omheinde tuin. op die website vind je ook honden vakantiehuizen Limburg met omheinde tuin en privé sauna. Daarnaast vind je er vakantiehuisjes en bungalows waar meerdere honden zijn toegestaan. Je kunt via genoemde site ook een vakantiewoning met hond, sauna en jacuzzi in de tuin huren. Voor nog meer ontspanning.


wellness parken banner