Vakantiehuis met sauna voor lange mensen

Waar kunnen lange mensen een vakantiehuis met sauna huren?

Stel, je bent langer dan 2 meter en 10 centimeter en wilt een vakantiehuis met privé sauna huren. Aanbod genoeg maar waar vind je een bed van minimaal 215 centimeter? De meeste vakantiehuizen met sauna hebben standaard bedden. Dat betekent in de praktijk dat je bed maximaal 190 cm of 200 cm lang is. Gelukkig zijn er vakantieparken waar ze wellness bungalows en vakantiehuisjes met bedden van 210 en zelfs 220 cm hebben. Deze vakantiehuizen voor lange mensen vind je met name bij de kleinere vakantieparken. Vaak gaat het dan om vakantieparken met gedeelde sauna.

Natuurhuisje huren met groot bed

Als je op zoek bent naar een natuurhuisje met sauna en je bent langer dan 190 centimeter dan zijn er volop mogelijkheden een huisje met Finse sauna te huren. Ook is er een aantrekkelijk aanbod huisjes en bungalows met infraroodsauna. Je kunt hier een natuurhuisje met sauna boeken.

Andere vakantiehuizen voor lange mensen

Misschien wil je we een huisje met privé zwembad, met aanlegsteiger voor de boot of met tennisbaan huren. Je vindt het grootste aanbod vakantiehuizen voor lange mensen in Nederland op de enige website met alleen maar bedden van langer dan 190 cm. De vakantie website voor lange mensen. Je kunt daar zoeken op particuliere vakantiehuizen, bungalows op bungalowparken en wellness villa’s. In principe kan je op genoemde website ieder type vakantiewoning vinden. Ook een vakantiehuis waar honden welkom zijn.

Vakantiehuis met sauna België huren

Je vindt ook in België vakantiehuizen met lange bedden. Of je nu een vakantiebungalow, chalet of appartement in België zoekt. Er is altijd wel een groot vakantiehuis met sauna te vinden. Zelfs aan de Belgische kust vind je grote vakantiehuizen met privé sauna. Zoek hier je vakantiewoning met sauna België.

Een groepsreis boeken

Als je als lange man of vrouw wilt deelnemen aan een groepsreis en je bent langer dan 190 centimeter dan is het verstandig aan de reisleiding door te geven dat je langer dan standaard bent. De reisleiding zal dan bij de hotels of groepsverblijven aangeven dat ze voor jou een bed moeten reserveren met extra lang bed. Goed slapen is belangrijk. Als je ’s ochtends uitgeslapen wakker wordt, gaat de dag relaxter en heb je meer plezier tijdens je vakantie. P.S. Je kunt ook een huisje met jacuzzi huren als je langer dan 190 centimeter bent.