Jacuzzi

Huisje met sauna en jacuzzi.
Huur bij Topparken een huisje met jacuzzi en sauna. Of privé bubbelbad en sauna. Wellness huisjes, bungalows en villa’s op bijzonder mooie locaties op onder andere de Veluwe, Limburg, Utrecht en Zuid-Holland

Huisjes met jacuzzi en sauna zijn wellness huisjes.
Vakantiehuisjes met sauna en jacuzzi behoren tot een bijzondere klasse, namelijk wellness huisjes. Het zijn vakantiehuisjes waarin je zowel binnen als buiten van wellness en ontspanning kunt genieten. Een infrarood of Finse sauna bevindt zich meestal in de vakantiewoning. Een jacuzzi bevindt zich vaak in de tuin.Dat maakt huisjes met jacuzzi en eigen sauna zo uniek. Je kunt er in alle jaargetijden in relaxen. Ook als de buitentemperatuur maar zo een 6 tot 8 graden is, kunt je in een buiten jacuzzi verblijven of genieten van een hottub of Finse sauna in je vakantiewoning.

Huisjes met sauna, jacuzzi en 3 badkamers.
Als je met een grote groep op vakantie gaat, heb je voor de overnachting een groot vakantiehuis nodig met meerdere slaapkamers en badkamers. Als je een grote vakantiewoning met sauna en 3 badkamers nodig hebt, is het goed om te weten dat je via deze site ook kunt selecteren op wellness bungalows en vakantiehuizen met 3, 4, 5 of 6 badkamers. Hier kan je een vakantiehuis met sauna en jacuzzi en drie badkamers huren.

Bekijk hier direct alle beschikbare vakantiehuizen.

Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond