Natuurhuisje met sauna

Een natuurhuisje met sauna vind je hier

Natuurhuisjes met privé sauna’s hebben het beste van 2 werelden in zich. Het zijn vakantiehuisjes die midden in de natuur liggen en daarom rust en ontspanning geven. En ze hebben een infrarood sauna of Finse sauna welke voor extra ontspanning en “een wellness moment” zorgt. Het zijn de perfecte huisjes om helemaal te kunnen relaxen. Je kunt hier ook een natuurhuisje met sauna én hottub huren. Voor de echte wellness liefhebber.

landal wellness banner

Hoe vind je een passend natuurhuisje met sauna?

Indien je op zoek bent naar het ideale vakantiehuisje met privé sauna en dan ook nog eens midden in een natuurgebied, is het doorgaans wel even zoeken. Echter niet via deze site want wij hebben de mooist gelegen Natuurhuisjes al voor je geselecteerd. Of je nu een natuurhuisje in de Ardennen, aan zee of in de bergen wilt boeken, de mooiste vakantiehuisjes met sauna vind je hier.

De hond mag ook mee

Indien je graag een vakantie of weekendje met hond wilt boeken en in een natuurhuisje met sauna wilt verblijven, is dat geen enkel probleem. In bijna 60 procent van onze vakantiehuisjes in de natuur zijn honden welkom. Dat is ook een bij natuurhuisje met jacuzzi, Finse sauna of hottub. Bij ieder wellness huisje staat vermeld of er honden toegelaten worden en zo ja, hoe veel.

roompot wellness banner

Niet alle natuurhuisjes met sauna hebben de beschikking over goed internet.

Ben je op zoek naar een vakantiewoning met wifi? En huisje met goed en snel internet? dan is een waarschuwing op zijn plaats. Omdat natuurhuisjes vaak in buitengebieden of aan de rand van natuurgebieden of Nationale Parken liggen, is internet niet altijd aanwezig. Als er we internet is, is het meestal geen WIFI en de kwaliteit ervan niet altijd gegarandeerd. Al internet belangrijk voor je is en je vanuit je vakantieadres moet werken, kies dan een wellness bungalow of natuurhuisje uit met goede kwaliteit internet en een snelle verbinding. Wij kunnen dit altijd bij de huiseigenaar navragen. Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Een vakantiehuisje met hout gestookte sauna huren

De meeste natuurhuisjes zijn voorzien van elektriciteit en hebben een Finse sauna of infrarood sauna. Als je in een land als Noorwegen, Zweden of Denemarken een vakantiehuisje in het bos huurt, kan het zijn dat de sauna of hottub middels de verbranding van hout verwarmd wordt. Ook de open haard is dan vaak een houtkachel. De meeste natuur vakantiehuisjes in Nederland, België en Frankrijk hebben een infrarood sauna.

Natuurhuisje met open haard huren

Als je op zoek bent naar een romantisch vakantiehuisje aan zee of in het bos, huur dan een natuurhuisje met open haard en sauna. Een open haard geeft een bijzondere sfeer en een prettige warmte. Zeker voor een romantisch weekendje weg met zijn twee is een huisje met open haard aan te bevelen.

wellness parken banner