Huisje met sauna Nederland

Boek hier een huisje met sauna in Nederland

Huisje met sauna Nederland huren? Wie een vakantie in eigen land wil boeken en verlangt naar een relax vakantie, doet er goed aan in Nederland een vakantiehuisje met sauna te huren. Nog beter een huisje met sauna én jacuzzi. Die boek je bijvoorbeeld bij Topparken. Ook mogelijkheden huren vuurwerkvrij huisjes met sauna in Nederland op park met vuurwerkverbod.

landal wellness banner

Selectie mooiste huisjes met sauna in Nederland

Op deze website hebben wij de mooiste vakantiehuisjes met privé sauna Nederland  voor je geselecteerd, ook huisjes aan de Nederlandse Kust met infrarood sauna. Genieten. Boek bijvoorbeeld een wellness huisje in Schoorl.

roompot wellness banner

Huisje met privé sauna Nederland

In deze huisjes heb je de sauna alleen voor jezelf. Helemaal privé dus. Je kunt bij ons ook een vakantiehuisje Nederland met sauna, hottub of jacuzzi huren. Bij ieder huisje staat vermeld wat de wellness faciliteiten zijn. Je kunt ook voor een natuurhuisje Nederland met eigen sauna kiezen. Als je een huisje met sauna Nederland in de natuur huurt, kun je zeker “onthaasten”.

Topparken, wellness huisjes Nederland op top locaties.

Bij Topparken kan je relax vakantiehuisjes huren met meerdere wellness faciliteiten. Bijvoorbeeld een 3, 4, 5 of 6 persoons huisje in Nederland met sauna en bubbelbad of sauna en spa. Dat maakt relaxen tot een bijzondere ervaring want je kunt tijdens je verblijf gebruik maken van een binnen- en buiten wellness faciliteit. Genieten met klasse doe je bij Topparken, sinds kort ook in de provincie Utrecht.

In welke provincie van Nederland boek jij je huisje met sauna?

De vraag is waar jij dit jaar je vakantie viert. Wordt het een huisje met sauna in Brabant, Zuid-Limburg of Gelderland? Of wordt het een vakantiehuisje met privé sauna in Overijssel, Ameland, Texel of Zeeland? De omgeving rond je vakantiehuisje is met zo belangrijk als het vakantiehuisje zelf. Zo biedt een vakantie aan de Nederlandse Kust je misschien meer plezier dan het huren van een wellness huisje op de Veluwe en biedt een wandelvakantie in Zuid-Limburg je misschien meer ontspanning dan een watersport vakantie in Friesland. Boek een huisje met sauna in Nederland in een omgeving waar jij echt kunt genieten!

Nieuw Schoorl 250x250

Huisje met sauna aan kust Nederland boeken

De Nederlandse kust behoort tot de mooiste van heel Europa. Brede en schone stranden, fietspaden langs de kust, je vindt dit bijna nergens. Als je dan ook nog eens van strand, zon en duinen houdt, is het huren van een vakantiehuis met sauna in Schoorl, Bergen aan Zee, Zandvoort aan Zee of Cadzand-Bad aan te bevelen. Je kunt ook een vakantiewoning met binnenzwembad in Nederland huren. Ook aan de Nederlandse kust.

vakantiehuis met sauna aan zee

Huisjes met sauna aan Nederlandse kust

Er zijn natuurlijk veer meer mooie badplaatsen in Nederland. Als je een huisje met sauna aan de Nederlandse Kust wilt huren, boek deze dan minimaal 1 maand voor je vakantie aan zee of weekendje weg. Zeker ook doen als je iets leuks voor de voorjaarsvakantie wilt boeken. Alleen dan is de kans groot dat je een huisje met sauna, hottub of jacuzzi aan de kust van Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland of Ameland, Texel, Terschelling of Schiermonnikoog scoort. Boek hier je huisje met sauna aan de Nederlandse Kust.

Huisje met sauna en hottub in Nederland huren?

Een vakantiehuisje met privé sauna en hottub biedt nog meer ontspanning. Je kunt via deze site een 2, 4 of 6 persoons huisje met sauna en hottub in Zuid-Limburg, Texel, Friesland, Zuid-Holland of Noord-Holland huren. Maar voor grote groepen zijn er ook grotere vakantiehuizen met sauna, hottub of jacuzzi in de tuin te huur. Zoek jouw ideale wellness huis in Nederland door de huisjes goed met elkaar te vergelijken en ook zaken als het aantal slaapkamers, badkamers en tuin in je beslissing mee te nemen.

houten hottub in de tuin

Huisje met sauna Nederland waar hond welkom is

Als je een vakantie met hond in Nederland wilt boeken en de voorkeur geeft aan een wellness vakantiehuisje met sauna, hottub of jacuzzi, moet je een selectie maken van vakantiehuisjes in Nederland waar honden welkom zijn. In de meeste van onze huisje met privé sauna zijn 1 of 2 honden welkom. In ongeveer 10 % van deze huisjes zijn 3 of 4 huisdieren toegestaan. In een 30 procent van alle wellness huisjes worden honden of andere huisdieren niet toegelaten. Houd met die feiten rekening als je een huisje met huisdier wilt boeken. Je kunt een vakantiehuisje met hond boeken, maar ook gaan voor een hotel met hond.
Als je er een weekendje met Oud en Nieuw tussen uit wilt, kan je kiezen voor een vuurwerkvrij hotel.

Last minute vakantiehuisje met privé sauna in Nederland huren

Je kunt tot één dag voor vertrek nog een huisje met sauna in Nederland boeken. Dit kan je online en contactloos doen. Wel moet je rekening houden met het feit dat het coronavirus beperkingen met zich mee brengt. Al je bijvoorbeeld een last minute wellness bungalow op een Landal Green vakantiepark wilt boeken, kan het best zijn dat een aantal faciliteiten op het park gesloten zullen zijn. Denk aan het zwembad, een gemeenschappelijke sauna of Turks Stoombad. Bij een particulier vakantiehuisje welk niet op een park staat, zullen de beperkingen waarschijnlijk minder zijn.


Huisje met sauna Drenthe

Ben je meer een liefhebber van de bossen dan van de kust en wil je een wellness huisje Nederland boeken? Boek dan een particulier huisje met privé sauna in Drenthe. Deze provincie in het Noorden van Nederland is samen met Gelderland de provincie met de oudste en grootste bossen. Met name Het Drents-Friese Wold is de moeite waard om te bezoeken. Je kunt hier een huisje met sauna Drenthe vinden.


Liever een hotel met sauna of jacuzzi boeken?

Als je liever in een hotel verblijft dan in een huisje met sauna Nederland, is het boeken van een wellness hotel wellicht iets voor jou. Voor een wellness weekend of nachtje weg. Je kunt bijvoorbeeld een wellness hotel met jacuzzi boeken of een hotel met sauna. Welke keuze je ook maakt, overnachten in een hotel met ontbijt, diner en gratis wellness faciliteiten is altijd een goed idee.

Gezellig vakantiehuis met privé sauna huren?

Een vakantiehuisje met privé sauna is absoluut genieten. Maar zo een huisje hoeft niet per definitie een sfeervol huisje te zijn. Onze tip: Zoek je een gezellig vakantiehuisje? Boek dan een huisje met open haard of sfeerkachel. Een open haard in je huis verhoogt de sfeer en zorgt voor een behaaglijk warmte. Als je dan ook nog eens een huisje midden in het bos hebt gehuurd, kun jij je eigen haard hout bij elkaar sprokkelen. En dat is ook al een avontuur op zich.

wellness parken banner