Particulier vakantiehuis met sauna

Een particulier vakantiehuis met sauna huur je hier

Wie een particulier huisje met privé sauna wil boeken, kan kiezen uit een vakantiehuis met Finse sauna of een huisje met infrarood sauna. Op deze site vind je beide type wellness huisjes. Voor een particulier vakantiehuis met privé sauna in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.
Vind hier een particulier huisje met sauna.

landal wellness banner

Particulier vakantiehuis met sauna en hottub

Wie tijdens zijn vakantie nog meer wilt genieten, kiest voor een huisje met sauna en hottub. Een vakantiewoning met jacuzzi in de tuin en privé sauna is ook een goed idee. Echter, in de wintermaanden is een vakantiehuis met wellness faciliteiten in de accommodatie vaak een beter idee. Een huisje met open haard, sauna en hottub huren, is met Kerstmis of de herfstvakantie een goed idee. En.. een huisje met sauna en jacuzzi huren, is in iedere periode goed. Dat is dubbel genieten! Waar boek jij een particulier vakantiehuis?

Energie besparen

Als eigenaar van een particulier vakantiehuis met sauna, wil je natuurlijk ook op energiekosten besparen. Dat kan je doen door bijvoorbeeld je huisje met sauna goed te isoleren maar ook door de sauna effectief te laten gebruiken. En zonnepanelen op je vakantiehuis en een opslag voor deze zonne-energie is ook wellicht een goed idee. Zo kan de infrarood sauna voor een gedeelte draaien op de opgeslagen zonne-energie.

roompot wellness banner

Particulier huisje met sauna in het bos huren

Een vakantie doorbrengen in een bos is een unieke ervaring. En.. je kunt zeker ook een huisje met sauna in het bos huren. Veel particuliere Nederlanders bezitten huisjes en chalets in de bossen van Drenthe, Gelderland en Overijssel terwijl veel Vlamingen een huisje in het bos in de Belgische Ardennen bezitten. Als zo een huisje in het bos ook nog eens over een open haard, sauna en hottub beschikt, is het helemaal genieten. Je verblijft dan in een wellness huisje en geniet van de natuur, de flora en de fauna. Er zijn ook vakantiehuisjes midden in de bossen te huur en de zogenaamde Natuurhuisjes. Boek hier een huisje met sauna in het bos.

Aan zee een vakantiehuis met sauna en hottub boeken

In een particulier huisje aan zee verblijven, is weer een heel andere ervaring dan een verblijf in een huisje in de bossen. Van de zee krijg je energie, zin in het echte leven. Je kunt via deze site een particulier vakantiehuis aan zee boeken. Er zijn aan de Nederlandse, Belgische en Franse kust ook particulier huisjes, villa’s en appartementen met privé sauna en hottub te huur.

Vakantiehuis zeeland strand

Particulier vakantiehuis met sauna en hond

Een weekend of midweek weg met de hond en verblijven in een particulier huisje met eigen sauna? In veel vakantiehuisjes met sauna zijn honden toegestaan. Ook wellness vakantiehuizen waar 2, 3 of 4 honden welkom zijn. Als je een vakantiehuis met hond en privé sauna zoekt, gebruik dan het filter “huisjes met sauna, huisdieren toegestaan”. Als je een huisje met sauna en jacuzzi zoekt, selecteer dan beide wellness faciliteiten.

Familie vakantiehuis met sauna

Voor een luxe familie vakantie met eigen wellness faciliteit, huur je bijvoorbeeld een familie vakantiehuis met privé sauna. Je kunt zo een wellness vakantiehuis met privé sauna voor een familie vakantie voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen huren. Er zijn ook familie villa’s voor 12, 14, 16 of 18 personen met privé sauna te huur.

Romantisch weekendje weg met zijn twee

Een particulier vakantiehuis met Finse of infraroodsauna boeken, is uitermate geschikt voor een romantisch weekend weg met zijn twee. Een huisje met open haard, sauna en ligbad, is natuurlijk ook geweldig voor wat romantiek in de relatie. Lekker wijntje drinken na een lange wandeling en relaxen. Zo fijn kan een weekendje weg samen zijn. Een hotel met jacuzzi aan zee is zeker ook een goed idee voor een fijn weekend weg met zijn twee.

Liever een wellness hotel boeken?

Een vakantiehuis met sauna huur je normaal gesproken op basis van zelfvoorziening. Je bereidt dus zelf de maaltijden of gaat uit eten. Voor diegenen die eens helemaal in de watten gelegd willen worden, huur eens een hotel met jacuzzi op de hotelkamer. Een hotelkamer boeken met ligbad of privé sauna is ook mogelijk. Kies een wellness hotel met ontbijt en diner buffet. Dat heeft voordele ten opzichte van á la carte. Ideaal voor een weekendje weg in Nederland!

Groot vakantiehuis met wellness

Particulier vakantiehuis met sauna op last minute basis huren

Soms kan je een huisje met sauna of hottub op basis van last minute huren. Last minute betekent dat je een vakantiehuis, hotel, appartement of accommodatie op een vakantiepark, kort voor vertrek boekt. Particuliere vakantiehuizen zijn niet altijd last minute te boeken. Boek daarom je particuliere vakantiewoning met sauna, jacuzzi of hottub altijd minimaal 7 dagen voor vertrek. Als je een particulier vakantiehuis Nederland voor 6, 8, 10 of meer personen wilt huren, is een periode van 10 dagen veiliger.


Particulier huisje op vakantiepark?

Op veel vakantieparken Nederland zijn particuliere eigenaren vertegenwoordigd. Het is dus ook mogelijk als je een vakantiehuis op een vakantiepark huurt, een particulier de eigenaar is. Dat zorgt voor diversiteit op het park.

Huisje met hottub huren

Het huren van een huisje met hottub is zeker ook een goed idee. Een hottub is houtgestookt en van hout, het is genieten in een huisje met hottub of jacuzzi. Een aantal huisjes met hottub zijn particulier eigendom. Het is dus ook mogelijk een particulier huisje met hottub te huren.

wellness parken banner