Grote vakantiehuizen Nederland met sauna

Vind hier grote vakantiehuizen Nederland met sauna

Voor grote vakantiehuizen Nederland met privé sauna voor groepen van 8 tot wel 60 personen.
Ideaal voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend 2022 / 2023.

In heel Nederland vind je grote vakantiehuizen met eigen sauna

Misschien verwacht je het niet. Maar één op de 6 grote vakantiehuizen in Nederland heeft een privé sauna. Meestal gaat het dan om een groot vakantiehuis Nederland met infrarood sauna. Er zijn ook grote vakantiehuizen Nederland met andere wellness faciliteiten. Denk aan een groot vakantiehuis met hottub, Turks stoombad, whirlpool of buitenjacuzzi. Je kunt een vakantiehuis Nederland grote groep met één of meerdere binnen wellness faciliteiten boeken of een wellness voorziening in de buitenlucht. Denk bijvoorbeeld aan een 18, 20 of 22 persoons vakantiehuis Gelderland of Overijssel met buitenjacuzzi. Een groot vakantiehuis huren met sauna, jacuzzi en buitenkeuken is ook genieten.

Grote vakantiehuizen Nederland met sauna aan zee

Ook aan de Nederlandse kust vind je grote vakantiehuizen met sauna. Zo kunt je bijvoorbeeld grote vakantiehuizen Nederland met infraroodsauna huren in de omgeving van Schoorl, Bergen aan Zee en Noordwijk aan Zee. Je vindt er geen accommodaties voor groepen van bijvoorbeeld 30, 40 of 50 personen maar een villa of appartement met sauna voor 12, 14 of 16 personen huren, is zeker te doen. Met name in Noord- en Zuid-Holland vind je diverse grote vakantiehuizen aan zee met een eigen sauna. Soms hebben deze grote wellnes accommodaties aan de Nederlandse kust ook ander wellness voorzieningen zoals een stoomdouche, zwembad of bubbelbad.

samen in de sauna

Grote vakantiehuizen met sauna op vakantieparken Nederland

Een groot vakantiehuis in Nederland huren? maar dan wel een grote accommodatie zoals familievilla met privé sauna? Op tientallen vakantieparken in Nederland zijn grote vakantieverblijven met infrarood sauna te huur. Met name bij de vakantiepark ketens Roompot, Landal GreenParks, Topparken, Hoogenboom, Europarcs en RCN vakantieparken vind je een groot en gevarieerd aanbod familiebungalows met wellness voorzieningen. Bijkomend voordeel is dat het gebruik van het zwembad op het park vaak gratis is. De kleinschalige vakantieparken Nederland hebben meestal geen eigen zwembad en ook geen grote vakantiehuizen 12, 14 of meer personen met privé sauna.

Een particulier vakantiehuis grote groep Nederland met sauna reserveren

De meeste particuliere vakantiehuizen voor groepen in Nederland hebben tenminste één wellness voorziening. Een ligbad of whirlpool in het grote vakantiehuis is géén uitzondering terwijl ook veel 10 tot 20 persoons particuliere vakantiehuizen Nederland een sauna en jacuzzi hebben. Een enkel particulier en groot vakantiehuis in Zeeland, Zuid-Limburg, Drenthe, Overijssel heeft een sauna én jacuzzi. Dit zijn de meest luxe groepshuizen Nederland. Je kunt zo een groepshuis huren in Nederland en België.

Een groot vakantiehuis Nederland voor een lang weekend huren

Lang weekend weg met vrienden, familie of collega’s. De meeste grote vakantiehuizen Nederland zijn ook voor een lang weekend te huur. Aankomst vrijdagmiddag rond 14.00 uur en vertrek maandag morgen voor 11.00 of 10.00 uur. Bij particuliere huiseigenaren is er meestal te praten over de aankomst- en vertrekdagen en tijden.

vakantiehuis met jacuzzi voor een groep

Een midweek in een vrienden-of familie vakantiehuis verblijven

Het maakt een groot verschil of je een vakantiehuis voor een lang weekend of midweek huurt. Bij een midweek, maandag tot en met vrijdagochtend, kun je met de hele groep 4 dagen blijven overnachten en bij een lang weekend slechts drie. Vaak is de prijs voor een midweek even groot als die voor een lang weekend.

Grote vakantiehuizen Nederland voor mindervaliden

Er zijn in heel Nederland grote vakantiehuizen voor mindervaliden te huur. Grote vakantiehuizen met en zonder sauna. Houder er rekening mee dat niet alle sauna’s geschikt zijn voor rolstoelen. Ze zijn daar vaak te klein voor. Een groot vakantiehuis Nederland met Turks Stoombad of privé binnenzwembad biedt wellicht meer mogelijkheden voor vakantie mindervaliden. Aangepaste grote vakantiehuizen Nederland met sauna, zijn ook geschikt voor ouderen met een rollator. Deze grote vakantiehuizen voor senioren moeten dan wel rolstoelvriendelijk en drempelloos zijn of, zonodig, over een hellingbaan beschikken.