Huisje met sauna huren op christelijk vakantiepark

Op deze christelijke vakantieparken vind je unieke huisjes met sauna.

Wie behoefte heeft aan een luxe vakantie op een vakantiepark met zondagsrust, moet zeker eens kijken bij het aanbod vakantiehuisjes op de diverse christelijke vakantieparken. Je kunt op zo een christelijk vakantiepark bijvoorbeeld een huisje met sauna voor 2, 4, 6 of 8 personen huren maar voor grote groepen zijn er ook groepsaccommdaties of familievilla’s met privé sauna te huur.

landal wellness banner

Christelijk vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet is een christelijke vakantiepark op de Veluwe met verhuur van diverse typen wellness accommodaties en enkele accommodaties voor grote groepen. Je kunt er bijvoorbeeld dit huisje Veluwemeer met sauna voor 6 personen huren. Met een ideale ligging aan het Veluwemeer en nabij Harderwijk en Nunspeet een ideaal park om je vakantie Nederland in een wellness huisje te vieren. Zondagsrust is hier vanzelfsprekend.

roompot wellness banner

familie accommodatie

Huisje met sauna huren op RCN Vakantiepark

Wie aan een vakantiepark keten zoals RCN denkt, denkt niet snel aan een christelijk vakantiepark. Toch zijn de RCN vakantieparken in Nederland een initiatief van de Kerk en is zondagsrust en een mogelijkheid een zondagskerk te bezoeken, een belangrijk thema bij RCN. Als je dat aanspreekt, moet je zeker eens kijken of je een vakantiehuis met sauna bij één van de geselecteerde RCN vakantieparken kan huren. Ideaal als je een wellness huisje zoekt op een vakantiepark Nederland met zondagsrust. Overigens, de meeste RCN parken zijn vuurwerkvrije parken. Dat maakt het en stuk aangenamer om er met Oud en Nieuw bijvoorbeeld een vakantiehuis met hond te huren.

Vakantiepark Mölke in Overijsel

Nog een voorbeeld van een christelijk vakantiepark met verhuur van vakantiehuisjes met sauna is vakantiepark Mölke. Daar kan je bijvoorbeeld dit 2 persoons huisje met sauna huren. Vakantiepark Mölke is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel en geliefd bij gezinnen. Een aanrader als je een huisje met sauna op een vakantiepark met zondagsrust wilt huren en het prachtige Overijssel voor een vakantie in eigen land weer te waarderen. Overigens, er zijn meer mooie huisjes met sauna in Overijssel te huur. Ook particuliere huisjes met sauna Overijssel.

wellness parken banner