Met sauna Center Parcs

Huur een huisje met sauna bij Center Parcs

Huisje met sauna huren? Center Parcs heeft een aantrekkelijk aanbod huisjes, bungalows en groepsaccommodaties met privé sauna.
Omdat in een aantal accommodaties van Center Parcs ook honden zijn toegestaan, is een vakantie met sauna en hond bij Center Parcs meestal ook mogelijk. Ook is het mogelijk een vakantiehuis Center Parcs met sauna en bubbelbad te huren.

landal wellness banner

Met sauna Center Parcs 2, 4 of 6 personen

Het is mogelijk bij Center Parcs een 2, 4 of 6 persoons cottage of vakantiehuisje te huren. Met name bij Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe en Het Heijderbos en Limburgse Peel, beiden Limburg, kan je een luxe vakantiehuis of cottage met infraroodsauna huren.

sauna in het huisje

roompot wellness banner

Center Parcs met sauna 12 personen

Center Parcs biedt op diverse parken in Nederland en België 12 persoons vakantiehuizen met privé sauna aan. Het plezierige aan deze 12 persoons vakantieverblijven is dat ze 6 slaapkamers hebben én op een park liggen met de beste voorzieningen. Je kunt ook een 12 persoons premium cottage bij Center Parcs huren op een park met subtropisch zwembad of zwemparadijs en indoorspeeltuin. Indien je met een groep van 8 of 10 personen bent, kan je zeker ook een vakantiehuis met infrarood sauna 12 personen huren. Ideaal voor bijvoorbeeld 2 gezinnen of groot gezin.

Groepsaccommodatie met sauna bij Center Parcs huren

Cente Parcs richt zich met haar vakantiehuizen voor groepen vooral op families en veel minder op vrienden groepen. Dat zie je terug in de sfeer en voorzieningen in de parken en in de grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties zelf. Er zijn diverse 12 persoons accommodaties voor familie uitjes te huur maar de grootste met sauna betreft een groepsaccommodatie 18 personen met sauna op vakantiepark Les Ardennes. Deze 18 persoons groepsaccommodatie in de Ardennen heeft 9 slaapkamers en 4 badkamers. Ruim van opzet en ontzettend sfeervol. Hier vind je nog meer accommodaties met privé sauna Ardennen.

Center Parcs les Ardennes Premium 18 - België - Ardennen - 18 personen img

Center Parcs met hond

Zoals eerder omschreven, bij Center Parcs zijn net zoals bij bijvoorbeeld Roompot of Landal huisdieren van harte welkom. Je kunt dus een huisje of cottage bij Landal met huisdier en privé sauna huren. Ook is er een aanbod van huisdiervrije vakantiehuizen. Als eer huisdieren zijn toegestaan in een huisje met sauna Center Parcs is dat voor maximaal 2.

vakantiepark gezin met hond

Voorzieningen op het park

Eén van de redenen waarom Center Parcs zo populair is bij gezinnen met kinderen, is dat de voorzieningen en faciliteiten zo ontzettend goed en goed verzorgd zijn. Of je nu een goedkope vakantie met baby bij Center Parcs wilt boeken of een familie vakantie met pubers, er is voor iedereen veel te doen. Relaxen in de sauna van je vakantiehuisje of groepsaccommodatie en genieten in het subtropisch zwembad, restaurant of overdekte speeltuin. Bij Center Parcs kan je 365 dagen per jaar genieten, ook voor een midweek of weekendje weg.

wellness parken banner