9 personen

Vakantiewoning met sauna voor 9 personen.
Op zoek naar een vakantiewoning met sauna voor 8, 9 of 10 personen? Als je en grote vakantiewoning met eigen sauna wilt huren, zit je hier goed. Bij ons vind je grote vakantiehuizen met privé sauna, hottub of jacuzzi in de tuin. Van een 8 persoons vakantiewoning met zwembad en Finse sauna tot een 10 persoons groepsaccommodatie met infraroodsauna en hottub.
Grote vakantiewoningen met sauna zijn ideaal voor een vriendenweekend of familieweekend. Een vriendenweekend of familieweekend aan zee is helemaal het einde. Zie de aanbiedingen en last minutes op deze site.

Bekijk hier direct alle beschikbare bungalows.

Vakantiewoning 9 personen met sauna en zwembad huren?
Als je een groot vakantiehuis met sauna en eigen zwembad zoekt, zit je in de categorie luxe wellness vakantiehuizen en vakantievillas. Er zijn ook groepsverblijven met privé zwembad en sauna te huur. Het mooiste is het huren van een vakantiehuis met sauna aan zee. Aan de Nederlandse, Belgische en Franse kust zijn ook appartementen met privé sauna en zwembad te huur. Dit zijn bijzonder luxe vakantieverblijven. Je kunt bij ons ook een vakantiewoning met infraroodsauna huren. Zie de aanbiedingen in Nederland en België.

Bekijk hier direct alle beschikbare huisjes.

Resultaat 1–24 van de 79 resultaten wordt getoond