9 personen

Vakantiewoning met sauna voor 9 personen.
9 persoons vakantiehuis privé sauna? Aan zee of in bos? Op zoek naar een vakantiewoning met sauna voor 8, 9 of 10 personen? Als je en grote vakantiewoning met eigen sauna wilt huren, zit je hier goed. Bij ons vind je grote vakantiehuizen met privé sauna, hottub of jacuzzi in de tuin. Van een 9 persoons vakantiewoning met zwembad en Finse sauna tot een 10 persoons groepsaccommodatie met infraroodsauna en hottub.

Bekijk de beschikbare huisjes met sauna 9 personen bij Heerlijkehuisjes.

Lees verder...

Voor vrienden- en familie groepen.
Grote vakantiewoningen met sauna zijn ideaal voor een vriendenweekend of familieweekend. Een vriendenweekend of familieweekend aan zee is helemaal het einde. Zie de aanbiedingen en last minutes.
Ook voor een vakantiehuis 9 personen voor een familieweekend of familie vakantie.

Bekijk de beschikbare bungalows 9 personen met sauna.

Vakantiewoning 9 personen met sauna en zwembad huren?
Als je een groot vakantiehuis met sauna en eigen zwembad zoekt, zit je in de categorie luxe wellness vakantiehuizen en vakantievilla’s. Er zijn ook groepsverblijven met privé zwembad en sauna te huur. Het mooiste is het huren van een vakantiehuis met sauna aan zee. Aan de Nederlandse, Belgische en Franse kust zijn ook appartementen met privé sauna en zwembad te huur. Dit zijn bijzonder luxe vakantieverblijven. Je kunt bij ons ook een vakantiewoning met infraroodsauna huren. Zie de aanbiedingen in Nederland en België.

Resultaat 1–24 van de 204 resultaten wordt getoond