Vakantiehuis met hottub

Een vakantiehuis met hottub huren. Alternatief voor vakantiehuis met sauna.

Wie op zoek is naar een vakantiehuis met wellness faciliteiten, komt al snel uit op een vakantiehuis met sauna of huisje met jacuzzi. Aan het huren van een huisje met hottub wordt minder snel gedacht. Toch is volgens velen een vakantiehuis met hottub huren, nog weldadiger dan een huisje met sauna, whirlpool of jacuzzi.

Waarom een vakantiehuis met hottub huren?

Een hottub is in tegenstelling tot een infrarood sauna meestal hout gestookt. Als je gaat relaxen in een hottub ervaar je de warmte als weldadig. Je hoeft niet na 20 minuten de hottub uit maar kunt daar zo lang in relaxen als je wilt. Wel moet je er dan voor zorgen dat het water va de hottub op temperatuur blijft. Omdat de temperatuur van het water in een hout gestookte hottub zo een 37 a 38 graden is, is deze eenvoudig op de juiste temperatuur te houden. Je kunt dus langer relaxen in een hottub dan in een sauna.

hottub wellness

Een huisje met hottub huren voor romantisch weekendje weg

Als je een geschikte accommodatie zoekt voor een romantisch weekendje weg met zijn twee, denk je al snel aan een huisje met open haard of en huisje in de duinen met ligbad. Maar wist je dat een verblijf in een vakantiehuis met hottub ook romantisch kan zijn? Samen genieten in een Spa, privé sauna of hottub, is een geweldige ervaring. Zeker als je een huisje aan zee of in de duinen weet te huren, is het genieten. Wat dacht je van een vakantiehuis met hottub op Ameland, Texel of Vlieland? De Waddeneilanden, ideale locatie voor een weekendje weg met zijn twee.

Een vakantiehuis met sauna of hottub aan zee huren?

Als je op zoek bent naar een wellness huisje aan de kust, ga je meestal voor een huisje aan zee met privé sauna. Je vindt deze vakantiehuizen en bungalows aan zee met sauna met namen op de Landal vakantieparken. Ook vakantiepark ketens als Center Parcs en Roompot vakantieparken hebben een aantrekkelijk aanbod huisjes en bungalows aan zee met privé sauna. Als je echter een vakantiehuis aan zee met hottub wilt huren, kom je doorgaans bij het particuliere aanbod terecht. Je kunt een particulier vakantiehuis met sauna of hottub onder andere via de website huisje met hottub.com huren.

Huisje met hottub huren in de herfstvakantie

Wie een wellness huisje zoekt voor de herfstvakantie, kan zeker kijken naar de mogelijkheden een particulier vakantiehuis met hottub te huren. Juist in de herfstvakantie is het extra genieten in een vakantiehuis met privé sauna, jacuzzi of hottub. Onze tip, huur voor de herfstvakantie een wellnes huisje op de Veluwe. Loop door de uitgestrekte bossen en geniet daarna in de hottub, Finse sauna of jacuzzi.