Vakantiehuis met sauna Italië

Boek hier je vakantiehuis met sauna Italië

Wie een vakantiehuis met privé sauna in Italië zoekt, vindt hier het grootste en meest aantrekkelijk aanbod. Van vakantiehuisjes met sauna aan de Italiaanse Meren tot luxe wellness villa’s in Lombardije, Piëmonte, Sardinië tot Venetië. Italië is het vakantieland voor natuurliefhebbers, levengenieters en authentieke steden. Je kunt ook een groot vakantiehuis Italië met sauna, hottub of jacuzzi huren. Of een huisje met whirlpool. Luxe vakantiehuizen Italië voor groepen van 2 tot wel 30 personen.

Vakantiehuis met zwembad en sauna in Italië

Een vakantiehuis met sauna en zwembad Italië huren is wellicht nog aantrekkelijker. Via deze site kan je luxe vakantiehuizen en villa’s in heel Italië huren met buiten zwembad en eigen sauna. Je kunt een huisje in bijvoorbeeld Lombardije voor 2 personen huren met zwembad, sauna en hottub maar er zijn ook grote vakantiehuizen in Piëmonte, Ligurië of Sicilië te huur met privé zwembad en sauna. Je kunt verder selecteren op zaken zoals huisjes Italië met internet, vaatwasser en wasmachine maar ook op zaken zoals aantal slaapkamers en badkamers. Door de zoekfilters op de websites van de diverse aanbieders goed te gebruiken, heb je binnen 10 minuten snel de meest geschikte vakantiewoning Italië gevonden. Ook een 6, 8 of 10 persoons vakantiewoning met privé zwembad en jacuzzi aan de Italiaanse Meren of Campania/Napels.

Vakantiehuis met sauna en hond in Italië huren

Als je een vakantie met hond Italië wilt boeken en je zoekt een huisje Italië met Finse sauna of infrarood sauna, heb je bij ons de keuze uit een groot aantal opties. Het is van belang uit te zoeken hoeveel honden er in de betreffende vakantiehuisjes Italië zijn toegestaan. In de meeste vakantiewoningen Italië met eigen sauna zijn géén of maximaal 1 á 2 honden toegestaan. In een enkele vakantiewoning Italië zijn 3 of 4 honden welkom.

Het is soms mogelijk een vakantiehuis met omheinde tuin in Italië te huren. Handig als je een jonge en actieve hond hebt, die het liefst zou weglopen. Let bij een vakantie met hond in Italië met name op de regels die gelden voor het vervoer van honden. De regels zijn landelijk maar kunnen van regio tot regio wel aangescherpt zijn. Zeker in deze tijd met het coronavirus. Hier vind je meer informatie over je vakantie met hond.

Speciale regels voor vervoer honden Italië

Je mag in Italië maar één hond in een auto vervoeren. Bij 2 of meer honden is een bench noodzakelijk. Honden moeten meestal aangelijnd zijn. Lees hier alle regels voor honden vervoer en vakantie in Italië. Je hond moet ook ingeënt zijn en je hond moet in een honden paspoort geregistreerd staan. In deze vakantiehuizen Italië zijn 2 honden welkom.

vakantiehuis met finse sauna

Last minute vakantiehuis Italië met privé sauna huren

Net zoals in andere landen binnen Europa kan je een vakantiehuis Italië ook last minute boeken. last minute betekent kort voor vertrek. Als je een autovakantie Italië boekt en de reistijd is 2 dagen kan je tot 3 dagen voor vertrek nog een last minute vakantiewoning Italië boeken. Houd er wel rekening mee dat iedere vakantie en reis een zekere voorbereidingstijd nodig heeft en dat geldt zeker voor Zuid Italië. Je kunt hier ook een huisje met sauna 2 personen boeken.

Afsluiten reisverzekering met Europadekking

Een reisverzekering met Europadekking is ook belangrijk. Denk ook aan het afsluiten van een goede reisverzekering met pechhulp. Je bagage is dan ook verzekerd tegen diefstal en je bent ook beter verzekerd tegen medische kosten. Een last minute vakantie Italië is meestal goedkoper. Een zorgvuldige voorbereiding van je last minute Italië is aan te bevelen, ook als je een last minute vakantievilla Italië met privé zwembad en sauna wilt boeken. Je kunt hier een reisverzekering voor je vakantie Italië afsluiten.