Vakantiehuis met sauna Luxemburg

Vakantiehuis met sauna in Luxemburg huren?

Wie op zoek is naar een vakantiewoning met privé sauna in Luxemburg, vindt hier het mooiste én voordeligste aanbod. Van een 6 persoons huisje met infrarood sauna in Diekirch tot een 8 persoons vakantiehuis met Finse sauna in Grevenmacher. Groothertogdom Luxemburg is een ideale vakantiebestemming voor wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en rustzoekers. Je vindt er een unieke flora en fauna, gezellige plaatsjes en aantrekkelijke vakantieparken, bungalows en vakantiehuisjes. Ook voor een vakantie met hond Luxemburg.

Aanbod vakantiehuisjes met sauna Luxemburg is beperkt.

Het aanbod privé huisjes met sauna in groothertogdom Luxemburg is beperkt. Kijk daarom ook even naar het aanbod zonder sauna. Je kunt ook een vakantiehuis Luxemburg met open haard of zwembad huren. Wil je persé een vakantiehuis met sauna huren in een bosrijk gebied? Als alternatief zou je kunnen kijken naar een huisje met sauna in De Ardennen. Daar vind je wel een groot aanbod natuurhuisjes met eigen sauna.

Vakantiehuis met sauna op vakantiepark Luxemburg huren

Een alternatief voor het huren van een particulier vakantiehuis met sauna Luxemburg, is het boeken van een bungalow of chalet op een bungalowpark Luxemburg. Er zijn 3 bekende bungalowparken in Luxemburg te vinden. Dat zijn Domaine La Sapiniere in Hosingen,
Vakantiepark Walsdorf en camping en chaletpark Val d’Or in Enscherange. OP het park Domaine La Sapiniere is het mogelijk een huisje of trekkershut met sauna te huren. Dit park heeft een groot overdekt zwembad en vele mogelijkheden voor een gezinsvakantie. Het genoemde bungalowpark Walsdorf is overigens een Christelijk vakantiepark met zoveel mogelijk zondagsrust. Zo is er voor iedere doelgroep een leuke vakantie Luxemburg te boeken.

Hond mee op vakantie Luxemburg?

Luxemburg is een geschikt vakantieland voor een uitje met de hond. Of je nu een weekendje weg wilt met je huisdier of kiest voor een langer verblijf, er is altijd wel een huisjes, chalet of bungalow Luxemburg te vinden waar huisdieren welkom zijn. Als er geen vakantiehuis met eigen sauna in Luxemburg beschikbaar is, kan je denken aan het huren van een vakantieverblijf Luxemburg met hottub, jacuzzi of ligbad. Je kunt in het geval van een weekendje weg Luxemburg ook voor een hotel met jacuzzi Luxemburg kiezen. Er zijn ook wellness hotels Luxemburg te huur waar 1 of 2 huisdieren zijn toegestaan.