Als huisarts een vakantiehuis huren

Je bent huisarts en op zoek naar een vrijstaand en rustig gelegen vakantiehuis

Als je een huisarts met een eigen praktijk hebt, is het belangrijk er van tijd tot tijd tussen uit te gaan. Het wordt misschien wel tijd om een vrijstaand en rustig gelegen vakantiehuis met privé sauna te huren. Wij hebben de meest rustig gelegen vakantiehuizen met sauna voor jou als huisarts verzameld. Boek bijvoorbeeld een rustig gelegen huisje met privé sauna in Drenthe of de Ardennen.

Je hebt een hoge werkdruk gehad de afgelopen maanden

Huisartsen, medisch specialisten en zorgpersoneel hebben de afgelopen maanden onder zware druk moeten presteren. De coronacrisis heeft ook in Nederland en België voor nogal wat werkdruk, spanning en improvisatie vermogen gevraagd. Prioriteiten veranderden bijna per dag. Om goed met de bijkomende stress en werkdruk te kunnen omgaan, is het zaak tenminste ieder kwartaal een paar dagen tussen uit te kunnen gaan. Verblijf dan bij voorkeur in een rustig gelegen huisje. Even zonder PC, laptop of Ipad. Maar wel kunnen relaxen in je eigen vakantiehuisje sauna, hottub of jacuzzi.

Vakantiehuis van collega huisartsen huren

Op zoek naar een particulier huisje met privé sauna? Veel collega huisartsen bezitten een tweede woning of recreatiewoning en verhuren deze voor een aantrekkelijke prijs aan collega’s huisartsen. Vaak bieden ze deze te huur aan via een huisartsen vakblad of tijdschrift zoals “De Dokter“, Huisarts en Wetenschap of “De Huisarts”. Vaak wordt er voor collega’s in hetzelfde vakgebied een gereduceerd tarief gerekend. Een rustig gelegen vakantiehuis via een collega huren, is de manier om een goedkoper vakantiehuis te huren welke op een top locatie ligt. Vaak kan je ook een villa met privé sauna via een collega arts huren. En, een particulier huis met sauna huren, opent vaak ook andere deuren.

ontspannen op vakantie

De hond mag natuurlijk mee op vakantie

Veel huisartsen hebben een hond. Vaak een rashond zoals jachthond of labrador. Als je toe bent aan een weekendje er op uit en bijvoorbeeld een huisje in het bos wilt huren, is het fijn dat je samen met gezin en hond van dat weekendje weg kunt genieten. Onze tip: Boek voor een weekendje weg met de hond een huisje in het bos met privé sauna of jacuzzi. En dan bij voorkeur een huisje in het bos met sauna of jacuzzi en omheinde tuin. Er zijn vrijstaande huisjes in het bos te huur met een omheining van 180 centimeter hoog.

Familieweekend boeken als huisarts

Sommige huisartsen doen het ieder jaar. Een familieweekend boeken en ergens een groot vakantiehuis met sauna en zwembad huren. Indien je ook een familieweekend gaat organiseren en dat in Nederland wilt doen, hebben we goed nieuws voor je. Je kunt een groot vakantiehuis Nederland met sauna huren voor groepen van 6 tot wel 60 personen. Voor de kleinkinderen ook goed nieuws. Voor de kleintjes is het mogelijk dat je een groot vakantiehuis Nederland met speeltuin huurt. Als de kinderen het naar de zin hebben, is een familieweekend Nederland al snel geslaagd. Zo kan een trampoline en glijbaan net zo fijn zijn voor de kinderen als voor de volwassenen een privé sauna, biljart of pooltafel.