5 personen

Bungalow 5 personen met sauna.
Huisje met sauna 5 personen. Een 5 persoons huisje of vakantiebungalow met eigen sauna huren? Dat kan. Groot en betaalbaar aanbod Nederland, België en elders in Europa. Hond welkom.

Bekijk de beschikbare huisjes 5 personen met sauna.

Lees verder...

Met Finse sauna of infraroodsauna.
Als je een vakantiehuis, chalet, bungalow of huisje zoekt voor een wellness vakantie, kan je ook kiezen voor een 5 persoons accommodatie met Finse sauna of infraroodsauna. De meeste vakantiehuizen voor 5 personen hebben 2 slaapkamers. In enkele luxe bungalows vind je 3 slaapkamers. Verder is het ook mogelijk een 5 persoons vakantiehuisje aan zee met hottub, Finse sauna en ligbad te huren. Voor een relax vakantie aan zee bijvoorbeeld.

Bekijk hier direct alle beschikbare bungalows.

In welke land een 5 persoons wellnes bungalow boeken?
Je kunt zo een bungalow in Nederland of België huren maar ook gaan voor een huisje met sauna in Frankrijk, Italië, Spanje, Luxemburg, Frankrijk of een ander vakantieland. Als je kiest voor een bungalow met sauna in Nederland, is in principe alles mogelijk. Huur een luxe bungalow in Drenthe, Zeeland of Zuid-Limburg of ga varen op de Friese Meren. Nederland is als vakantieland uniek en heeft iedereen wat te bieden. Ook voor een villa met zwembad en jacuzzi kan je in Nederland terecht.

Resultaat 1–24 van de 334 resultaten wordt getoond