Beach Resort Nieuwvliet-Bad V6B Luxe – Nederland – Zeeland – 6 personen

378,00

Villa Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad V6B Luxe, privé sauna.
6 personen, 3 slaapkamers, binnenzwembad (op het park), Contactloos verblijf, Infraroodsauna, Terras, Tuin, Vaatwasser, Wasmachine, wasdroger, Wifi. Er zijn 2 honden welkom in deze 6 persoons villa met privé sauna aan de kust van Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: RP560723 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Villa Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad V6B Luxe, privé sauna.
3 slaapkamers, binnenzwembad (op het park), Contactloos verblijf, Infraroodsauna, Terras, Tuin, Vaatwasser, Wasmachine, wasdroger, Wifi. Er zijn 2 honden welkom in deze 6 persoons villa met privé sauna aan de kust van Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad V6B Luxe terras

Deze nieuwe vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen. Via de hal bereikt u de woonkamer met smart-tv. Aangrenzend bevindt zich de eethoek en de open keuken is onder andere voorzien van een Nespresso apparaat en een vaatwasser. Op de begane grond is 1 slaapkamer, 1 badkamer en 1 apart toilet. Op de etage bevinden zich nog 2 slaapkamers. Daarnaast is er boven 1 badkamer en nog 1 apart toilet. Verder is de villa uitgerust met zowel een wasmachine als een wasdroger. Bovendien is er een tuin met terras en meubilair en kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot

8 personen en 4 slaapkamers.
Er is ook een 8 persoons villa met privé sauna en 4 slaapkamers te huur op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Ook ideaal voor een luxe vakantie aan zee Zeeland met 6 of 7 personen.

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark