Wellness villa met sauna

Hier boek je een wellness villa met sauna

Een wellness villa is een luxe variant van een vakantiehuis of wellness bungalow met sauna. Je hebt vele typen wellness villa’s. Van villa’s met privé zwembad en eigen sauna tot wellness villa’s met binnenzwembad, hottub, Turks stoombad en eigen speeltuin voor de kinderen. Het is dan helemaal afhankelijk van het type vakantie welk soort wellness villa met privé sauna het beste bij jullie activiteit past. Je kunt bij ons een luxe vakantievilla met sauna huren voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen maar er zijn ook wellness villa’s in Nederland en België te huur voor groepen van 14, 18, 20 of 24 personen. Onze tip: boek een huisje of villa met eigen sauna bij Landal.

landal wellness banner

Wellness villa met sauna in Nederland huren

In Nederland hebben we een groot en gevarieerd aanbod wellness huisjes, villa’s en villaparken. Je kunt ook een wellness villa Nederland met sauna bij een Landal wellness vakantiepark huren of een wellness bungalow bij Roompot of Top Parken. Of je nu kiest voor een wellness villa Nederland met sauna, jacuzzi en zwembad of gaat voor een eenvoudige wellness accommodatie, je vindt hier altijd de betere aanbiedingen en deals. Ook voor een wellness villa met sauna en hottub in Drenthe, Overijssel, Gelderland of Zuid-Limburg. Zoek hier je villa met sauna in Nederland.

Wellness villa België

Wat voor Nederland geldt, is ook van toepassing op België, Je vindt een groot aanbod vakantiehuisjes en bungalow met privé sauna en hottub in België en een nog groter aanbod luxe wellness chalets en villa’s in de Belgische Ardennen. Je kunt ook een wellness villa met Finse sauna in de Ardennen Luxemburg huren of een wellness bungalow Ardennen met binnenzwembad, sauna en jacuzzi in de tuin. Of je nu op zoek bent naar een wellness villa met infrarood sauna in de Ardennen, Vlaanderen, Antwerpen of Luik, je vindt hier gegarandeerd de betere aanbiedingen. Ook voor een chalet Ardennen met Finse sauna. Vind hier een wellness vakantievilla met privé sauna België.

roompot wellness banner


Wellness villa met privé sauna in Duitsland huren

Onze oosterburen weten wat genieten tijdens je vakantie is. Relaxen en sauna’s zijn en spa’s zijn nauw met elkaar verbonden. Als je dan ook een luxe vakantievilla met privé sauna in Duitsland zoekt, zal je versteld staan van de grote keuze en betaalbare prijzen. Je kunt in Duitsland, ook net over de grens met Nederland een wellness vakantiehuisje met privé sauna huren of een wellness villa met hottub, ligbad en infrarood sauna. En voor honden bezitters hebben we goed nieuws. Je kunt ook een villa Duitsland huren waar honden welkom zijn. Met name in het Moezel gebied en Sauerland vind je leuke honden vakantiehuisjes met sauna. Je kunt hier ook een huisje met sauna en hottub huren.

Luxe wellness villa met sauna en jacuzzi in Frankrijk boeken

Frankrijk is voor velen een favoriet vakantieland. Vaak wordt er in Frankrijk een villa aan zee met privé zwembad geboekt, zeker in de lente en zomer. Als je in de herfstvakantie, meivakantie of kerstvakantie een vakantie Frankrijk wilt boeken, is een luxe wellness villa Frankrijk huren, misschien een goed idee. Ongeachte de buitentemperatuur en weeromstandigheden kan je dan genieten van je luxe vakantiehus Frankrijk met privé sauna en misschien hottub of ligbad. Een vakantiehuis Frankrijk met ligbad, hottub of binnen sauna biedt veel voordelen.


Vakantiehuis met sauna en stoomdouche

Is er geen luxe wellness villa beschikbaar in jouw gewenste land of regio? Boek dan een vakantiehuisje met privé sauna en stoomdouche. Een stoomdouche geeft je weer een heel ander gevoel en is heerlijk na een lange wandeling. Een luxe vakantiehuis huren met stoomdouche en bubbelbad is ook ideaal.

wellness parken banner