Huisje met sauna voor Kerstvakantie boeken

Boek voor de komende Kerstvakantie een huisje met sauna

De Kerstvakantie in Nederland is vastgesteld voor 25 december tot en met 9 januari. Een ideale periode om er een paar dagen tussen uit te gaan en een huisje met sauna te huren. In België is de Kerstvakantie vastgesteld van 27 december tot en met 9 januari. Als je er met Kerstmis of met Oud en Nieuw een paar dagen uit wilt, is het zaak om in al in augustus of september een huisje met sauna of jacuzzi te boeken. Een vakantiehuis huren met sauna en jacuzzi is ook beperkt mogelijk.

Liever een huisje met jacuzzi?

Je kunt er ook voor kiezen een huisje met jacuzzi te huren. Dat kan zijn een buitenjaczzi, hottub of whirlpool. Bij al deze wellness huisjes staat relaxen en uitrusten centraal. En dat is precies wat je in de Kerstvakantie nodig hebt. Bijkomen van het afgelopen jaar en nieuwe energie opdoen voor het komende jaar. Dat 2022 maar een heel mooi en zorgeloos jaar mag worden.

Vuurwerkvrije huisje of vakantiepark boeken?

Veel mensen zien in de periode rond Oud en Nieuw tegen knalvuurwerk op. Ofschoon knalvuurwerk in steeds meer landen en regio’s gecentraliseerd of verboden wordt, is de verwachting dat ook op 31 december er weer een aardige overlast zal zijn van illegaal vuurwerk. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid een vakantie op een vuurwerkvrij vakantiepark te boeken. Een huisje in de bossen huren, is met Kerst ook een goede optie. Zeker als je een afgelegen huisje in de bossen huurt, is de kans klein dat je overlast hebt van vuurwerk. Je kunt ook een huisje met sauna in de bossen huren.

Een huisje met sauna in Nederland huren

Wie met de Kerstvakantie een huisje met privé sauna in Nederland wil vieren, vindt bij ons uitgebreide mogelijkheden. Ook huisjes met privé sauna in Nederland waar honden zijn toegestaan. Voor een vakantie met de hond tijdens Kerstmis of Oud en Nieuw. Boek een huisje met sauna op de Veluwe, in Drenthe of Overijssel. Daar is de kans het grootst dat je een fijne tijd met je huisdier in het bos kunt doorbrengen.
Boek hier je huisje met sauna in Nederland

Tijdens de Kerstvakantie 2021 of 2022 een huisje met sauna in België huren

In België hebben wij een aanbod van meer dan 1.000 huisjes met eigen sauna. Je kunt natuurlijk kiezen voor het huren van een wellness huisje aan de Belgische kust of Ardennen maar ook in bijvoorbeeld Belgisch-Limburg hebben we huisjes met eigen sauna. Wat voor Nederland geldt, is ook van toepassing op België. Boek je huisje voor de Kersperiode of rond Oud en Nieuw vóór oktober. Dan is de kans het grootst dat je kunt kiezen uit rustig gelegen vakantiehuisjes in het bos of aan de Belgische kust.
Boek hier een huisje met sauna België

Kies voor nog meer gezelligheid een huisje met open haard

De periode rond Kerst en Oud en Nieuw is er vooral één om vriendschappen en familiebanden aan te halen. Als je met zijn allen een weekendje weg gaat en een vakantiewoning met sauna huurt, is het een goed idee om te gaan voor een huisje met open haard en sauna. Dit type huisjes staat garant voor een fijne en ontspannen sfeer. Een glaasje wijn bij de open haard is dan misschien wel de kers op de taart. Fijne vakantie.